Lagt ut av Turorientering IL Veten og Markane IL den 21. Aug 2018

Markane IL arrangerer nær o-løp torsdag 30. august.

Frammøte: Tonningsetra, merka frå Stryn sentrum.  BOM-VEG!!

Løyper:  A-lang, A-kort , C-løype og N-løype. Rakett-løype!
Det vil være oppgaver på hver post i Nybegynner-løypa - et ekstra tilbud for alle som ønsker å lære litt mer om orientering.

Start: frå kl. 18:00. Løperne i A-løypene får kartet i startøyeblikket.

Startkontingent: kr 20,- t.o.m. 16 år og kr 40,- for 17 år og eldre.

Det er fortsatt muligheter til å ta tur-orienteringsposter. Kart selges på løpet :)

Vi ønsker alle velkommen!

Turorientering er klar!

Lagt ut av Turorientering IL Veten og Markane IL den 22. Jun 2018

Postene er på plass på Tverrfjellet, Tonningkamben og Vangen.

Turorientering er ein fin aktivitet for heile familien. Det er hengt ut 36 postar med varierande vanskegrad. Du må gjerne finne alle postane, men vi har lagt til rette postar for både nybyrjarar og de med litt erfaring.

Sal av konvoluttar: Sport 1 Ytre-Eide, Esso - Stryn Bensinstasjon og Coop Fjelli. Postane heng ute til 1. oktober. Kontakt-person: Grete Zachariassen, mobil 901 82 168.

God tur!

Helsing IL Veten og Markane IL

Flott terreng ved Svartevatnet

Lagt ut av Turorientering IL Veten og Markane IL den 19. Jun 2018

Velledalen IL arrangerte o-løp i flott fjellterreng på Strandafjellet 14. juni. Gisle Bø, Åshild Sætren Bø, Grete Zachariassen, Maren Hjelmeset Kirkeeide, Vigdis Sætren og Per Øen (var reist da bildet ble tatt)  fra Markane IL tok turen over fjellet. Åpent terreng og stor fart mellom postene, men likevel krevende orientering. Takk til Velledalen IL - vi kommer gjerne igjen!

NÆR O-LØP nr. 7

Lagt ut av Turorientering IL Veten og Markane IL den 17. Jun 2018

Markane IL arrangerer nær o-løp torsdag 21. juni. Løpet gjeld også som Lagsmeisterskap for Markane IL.

Frammøte: Sindre skytebane, merka frå RV 15.

Løyper:  A-lang ca. 3,8 km, A-kort ca. 2,6 km, C-løype ca. 2 km og N-løype ca. 1,5 km

Start: frå kl. 18:00. Det blir ca. 10 min. å gå til start for A-løypene, C- og N-løypa starter på samlingsplass. Løperne i A-løypene får kartet i startøyeblikket.

Kartet: er frå 1994, stort sett bra og korrigert i nærområdet til skytebana.

Klasser/løyper for Lagsmeisterskapet: H 17 - A-lang, D 17, H/D 55 - A-kort, D/H 13 -16, D/H 10-12 - C-løype.

VELKOMMEN!

NÆR O-LØP nr. 4

Lagt ut av Turorientering IL Veten og Markane IL den 28. Mai 2018

Start mellom kl. 18-19.00 ved Langemyra/ Mork stadion (same plass som for 2 og 3 år sidan). Merka frå E39 ved Mork mellom Volda og Ørsta. 4 løyper: A-lang (5,4km), A-kort (3,5 km), C-løype (2,8km) og N-løype (1,7 km). Tradisjonen tru blir det eit løp utan EKT, men med manuell tidtaking og klippetenger. Vel møtt!😊

NÆR O-LØP nr. 3

Lagt ut av Turorientering IL Veten og Markane IL den 19. Mai 2018

Løyper: Nybegynner, C/B-løype, A-kort og A-lang.

Start fra kl 18:00. Oppmøte: Setrevegen, Stryn.

Startkontingent kr 20 t.o.m. 16 år, fra 17 år kr 40

VELKOMMEN!

NÆR O-LØP nr. 2

Lagt ut av Turorientering IL Veten og Markane IL den 8. Mai 2018

Nær o-løp ved Sagedammen Onsdag 09.05.18. kl. 18.00. På grunn av konfirmasjon torsdag 10.mai er løpet flyttet til onsdag.
Løyper: A-lang, A-kort, C-Nivå og N-nivå.

NÆR O-LØP NR 1

Lagt ut av Turorientering IL Veten og Markane IL den 2. Mai 2018

o-logoO-SESONGEN ER I GANG!

Markane IL arrangerer første nær o-løp torsdag 3. mai.

Frammøte ungdomshuset Markahall ved Sindre, merka frå RV15.

Start mellom kl. 18 - 19.30

A-løyper ca. 4 km og ca.3 km C-løype ca. 2 km N-løype ca.1,8 km

For Markane IL: Det er sett opp 10 nær o-løp. 5 teljande for å oppnå samanlagtpremien.