Kviven 15.09.2012:

Postet av Markane IL den 16. Sep 2012

God deltaking i Kvivsvegløpet/Kvivsvegrullen/Kvivsvegrittet

Magnus Arntsen. Foto: Sigbjørn Kirkeeide (2011)I alt 109 deltakarar stilte opp med sykkel, rulleski eller i løp når Kvivsvegløpet/rittet/rullen vart arrangert helga før Kvivsvegen opnar.

Markane IL hadde sju deltakarar på start. Fem deltok i rulleskirennet, ein deltok i løpet og ein i sykkelrittet. Best plassering vart det på Magnus Arntsen (foto) som kom på ein flott 3.plass i gutteklassa i rulleskirennet (16 år eller yngre). Han fullførte den 8.45 km lange løypa på 23 min 29 sek. I same klassa vart Simon Hjelmeset Kirkeeide nr 10 med tida 26 min 51sek tett følgd av Grunde Breidablik på 11.plass med 26 min 55 sek. Aksel Mathias Meland kom på 12.plass med 27 min 31 sek medan Oskar Guddal Breivik vart nummer 16 og kom vel i mål på tida 30 min 6 sek Klassevinnar vart Ivar Hustadnes Muren frå Volda IL med 21 min 29 sek.

I løpsklassa for gutar vart Sigurd Fotland Fænn nummer seks med 16 min 27 sekund. Klassevinnar her vart Rasmus Haugen frå Hornindal IL på 13min 13 sek.

Herreklassa (17 år og oppover) i sykkelrittet var løpets desidert største med 41 deltakarar. Vinnar vart Martin Notøy Nevland frå Nesset ck elite som fullførte på 55 min 42 sek. Markane IL sin deltakar Rikard Bøe kom inn til ein 34.plass med tida 1t 20 min 52 sek.

Sjå elles vedlagt resultatliste for øvrige plasseringar.