5.plass også i kombicross på HL

Postet av Markane IL den 28. Feb 2016

Eskil Kveen gjekk inn til femteplass i kombicross under HL i Fauske. I tillegg kom han på premieplass då han vart nr ni i K67-bakken i hopp.

Kombicrosskonkurransen er basert på resultatet i hoppbakken og langrenn i ei crossløype. Eskil låg på femteplass etter hopp på 62 m og 57,5 meter i hoppdelen. Han var med dei resultata 23 sekund etter leiaren etter hoppdelen. I kombicrossen gjekk Eskil inn til femte beste langrennstid og sikra med det femteplassen i konkurransen.

Vinnar av kombicrossen vart Ludvig Braaten frå Øvre Hoslevoll. På delt andreplass kom Jens Lurås Oftebro frå IL Jardar og Jørgen Oliver Strøm frå IL Alta som var 9 sek etter vinnaren. Eskil på sin femteplass var 36 sek etter klassevinnaren.

Innsatsen i hoppbakken heldt også til ein niandeplass i K67-bakken i klasse G16. Eskil oppnådde 186,2poeng på sin niandeplass. Vinnarn av hoppkonkurransen vart Jørgen Oliver Strøm med 227,3 poeng. Der var 28 deltakarar i hoppkonkurransen og Eskil sin niandeplass heldt dermed til premieplass.

Resultater K67 hopp HL2016.pdf

Resultat kombicross HL2016.pdf0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline