Toppresultat i verdscupen til Maren Hjelmeset Kirkeeide!

Lagt ut av Markane IL den 1. Mar 2024

Maren Hjelmeset Kirkeeide feira 21-årsdagen med å bli nr 12 på normaldistansen under verdscuprennet i Holmenkollen! Det er beste plassering i verdscupen så langt!

Maren fekk ein bom på første skyting, men etter det så vart det tre fulle hus. Dermed vart det totalt 19 treff av 20 moglege. Farten i sporet var også god og Maren kom høgare og høgare opp på resultatlista utover løpet. Inn mot mål var ho med å kjempa om ei topp ti-plassering. Det enda til slutt med ein flott 12.plass, berre 2 sekund etter nr 10. Ho var 2 min 3,8 sekund etter Ingrid Landmark Tandrevold som tok sigeren. Elvira Öberg frå Sverige vart nummer tre medan Ida Lien tok tredjeplassen.

Vi gratulerer med resultatet!

Lagsdrakter

Lagt ut av Markane IL den 1. Mar 2024

Ynskjer du deg ei lagsdrakt? Då har du sjansen NO til å kjøpe deg ei overtrekksdrakt, vest, panneband, hue eller konkurransedress.

Sjå plakat for korleis fargane på lagsdraktene til Markane er.

Du kan få prøve kva storleik du treng på Sport 1 fram til laurdag 9.mars og bestille på eiga nettside fram til søndag 10.mars.

Opningstidene på Sport 1 er frå kl.10-17 på måndag, tysdag, onsdag og fredag, frå kl.10-19 på torsdag og frå kl.10-15 på laurdag

Nettside: https://www.swixcustomwear.com/no

Passord/brukarnamn: Markane

Kva type kvalitet skal du velge?

På nettsida ser du ulike typar overtrekksdrakter både for junior, menn og dame.

Den mest vanlege drakta heiter Star-X. Dei andre typane er enten meir tekniske eller tjukkare. Det står elles greit forklart under kvart produkt.

Prisane på Star-X stemmer når du legg dei i handlekorga, elles må du vere obs på dei andre typane som blir dyrare i handlekorga enn det dei viser på nettsida.

Korleis handle?

Du går inn på linken og loggar deg inn med brukarnamn (sjå info over). Deretter handlar du og betaler som i ein vanleg nettbutikk, og du får varene tilsendt i posten.

Resultatliste for cuprenn 4 i fri teknikk

Lagt ut av Markane IL den 27. Feb 2024

Her er resultatlista frå cuprenn nr. 4 på Ullsheim. Rennet gjekk i fri teknikk og var også lagsrenn for Markane IL.

Resultatliste cuprenn nr 4 i fri teknikk. Dato 27.02.2024

3.plass til Katrine Svarstad Heggdal i Norgescupsprinten

Lagt ut av Markane IL den 25. Feb 2024

Katrine Svarstad Heggdal frå Markane IL/Stryn vgs gjekk inn til tredjeplass på Norgescupsprinten på Fossum i klasse K18.

Ho hadde høg fart i sporet og med fullt hus på første skyting og ein bom på andre skyting så vart det ein ny pallplass berre 29,4 sekund etter vinnaren Eiril Høistad Nordbø frå Fet Skiklubb/NTG Lillehammer som skaut feilfritt. Andreplassen i klassa gjekk til Bjørg Marit Eide frå Hålandsdal IL/NTG Geilo. Ho skaut også feilfritt og var 24,9 sekund etter vinnaren.

Også Mari Sofi Meland gjekk eit flott løp og kom i mål til ein sjetteplass i klasse K19. Sjølv om det vart to bom på den andre skytinga så skilde det berre 51,9 sekund fram til vinnaren Ida Madelein Fuglset frå Nittedal skiskyttarlag/WTR som hadde ein bom. I same klasse kom Oddrun Hjelmeset Kirkeeide på ein 11.plass. Også ho hadde totalt to bom og var 1 min 17.5 sekund etter vinnaren. Elina Østerbø var nr 20 og var 2 min 30,2 etter vinnaren etter ein litt tung dag på standplass med totalt fem bom.

Aksel Mathias Meland vart nr 20 i menn senior. Han hadde ein bom på andre skyting og var 2 min 3,3 sekund etter klassevinnar Jørgen Solhaug Sæter frå Os IL.

Også i går var det Norgscuprenn på Fossum. Det var då kort normaldistanse. Også denne dagen var det Katrine Svarstad Heggdal som fekk best plassering av deltakarane frå Markane IL med ein 8.plass. I klasse K 19 kom Elina Østerbø på 12.plass, Mari Sofi Meland på 13.plass og Oddrun Hjelmeset Kirkeeide på ein 22.plass. Aksel Mathias Meland kom på ein 21.plass i menn senior. Også Maren Hjelmeset Kirkeeide som er klar for Holmenkollen til helga, gjekk normalen på laurdagen. Med totalt tre tilleggsminutt var det denne gongen ein 11.plass. Blant dei andre lokale løparane var det Gunn Kristi Tvinnereim  frå Hardbagg IL som gjorde det best på laurdagen då ho kom på pallen i K20-22.

Foto: Nordfjord Team Tussa

Cuprenn nr 4 og lagsrenn i friteknikk tysdag 27.februar

Lagt ut av Markane IL den 25. Feb 2024

Det er klart for sesongens fjerde cuprenn tysdag 27.februar på Ullsheim. For klassene frå 11 år og oppover så er rennet også lagsrenn i fri teknikk for Markane IL. Utdeling av startnummer frå kl. 1800

Meld dykk gjerne på rennet på førhand ved å kommentere under innlegget på Markane IL si facebookgruppe. Men om du ikkje rekk å melde deg på, så kom likevel :)

Første start vert kl.1830.

Påmeldingsavgift kr 50 kan betalast med VIPPS.

Nye og "gamle" cuprenndeltakarar er velkomne!

Bollar og saft til alle!