Nær o-løp nr. 4 på Nybø

Postet av Markane IL den 26. Jun 2022

Torsdag 30. juni arrangerer Markane IL nær o-løp nr. 4 i skogsvegen over Nybø. Det blir merka frå riksveg 15 ved Skogstjerna. Start frå 17.30-18.30 (til kl. 19 i kortaste løypene)


Løyper:

N-løype 1,5 km.

C-løype 2,1 km

A-kort 3 km

A-lang 5 km


Pris 

20 kr for barn

40 kr for vaksne (over 16 år)


Dette er siste nær o-løpet før sommarferien og vi håpar på godt oppmøte. Det er nær o-løp nr. 4 av totalt 8 nær o-løp. Alle frå Markane IL som deltek på fem eller fleire nær -løp gjennom sesongen får ein veldig fin samanlagtpremie på årsfesten etter sesongen. Tidlegare har det vore eit juleservise, som no har gått ut av produksjon, så i år blir det ny premie. Vi har funne eit fint sommerservise, og premien i år blir ei flott dessertskål frå Porsgrund porselensfabrikk.



Lagsdrakter -NB! Frist 19.juni

Postet av Markane IL den 13. Jun 2022

No er det prøver på lagsdraktene på Sport 1 Ytreeide. Kom og prøv! Bestillingsfrist er 19,juni!

No er  kolleksjonen av lagsdrakter for MIL tilgjengelig for prøving av ulike storleikar på Sport 1. Nytt av året er at alle bestiller det dei skal ha på nettportalen som er oppretta og bestillingsfristene er 19. juni (så det nærmar seg så stikk innom og prøve og registrer bestillinga di). Minner om at dette stort sett gjeld overtrekks-/ og konkurransekle til vinteren. Noko leveringstid må forventes så om ein treng ny kolleksjon til vinteren så er det NO ein må hive seg på. NB ! Det blir ikkje mogleg med etterbestillinger ettar at portalen er stengt.  Då blir det lenge til neste gang det blir mogleg å bestille lagdrakter. 


Innlogginga i "Teamshopen" er:  https://bravteamwear.no     Brukarnavn: Markane