Innkalling med sakliste til omframt årsmøte i Markane IL måndag 8.april 2024 kl.1930

Postet av Markane IL den 21. Mar 2024

Styret i Markane IL kallar med dette inn til omframt årsmøte på Ullsheim måndag 8.april kl.1930.

På saklista står godkjenning av oppstart av arbeid med tre anlegg som ligg inne på anleggsplanen: godkjenning av oppstart av arbeid på o-kart Hogden/Langeset, godkjenning av oppstart av arbeid på o-kart Stryn sentrum og godkjenning av oppstart av arbeid på frisbeegolfbane

Her finn du sakliste med framlegg til vedtak og alle vedlegg til sakene:

Sakliste til omframt årsmøte i Markane IL måndag 08.04.2024 kl.1930 

Vedlegg sak 2: Godkjenning av oppstart av arbeid på o-kart Hogden Langeset

Vedlegg sak 2: Oversiktskart over området o-kart Hogden vest

Vedlegg sak 3: Godkjenning av oppstart av arbeid på o-kart Stryn sentrum

Vedlegg sak 3: Oversiktskart over området o-kart Stryn Sentrum

Vedlegg sak 4: Godkjenning av oppstart av arbeid på frisbeegolfbane på Ullsheim


Utlagt 28.03.2024

Merknad til sak 4 nr 1: I samband med sak 4 har det vore spurt etter kart. Banedesign og kartteikning ligg inne i tilbodet frå leverandør. Dersom årsmøtelyden godkjenner oppstart av arbeid med frisbeegolfbane, vert det synfaring saman med leverandøren og  grunneigarane for å godkjenne plassering av punkt. Dei to grunneigarane som bana eventuelt vert bygd på, er kjende med dette.


Utlagt 29.03.2024:

Merknad til sak 4 nr 2: Det er ikkje aktuelt å legge ut detaljert kostnadsoverslag basert på tilbod frå leverandør ope på nett. Dei medlemene som ønskjer å sjå gjennom dei vedlegga til sak 4 som ikkje ligg offentleg ute i førekant av møtet, kan få dei tilsendt på e-post. Ta i så tilfelle kontakt på antoniakaretekongsvik@gmail.com eller tlf 90 99 99 88.Vel møtt!
Resultatliste frå cuprenn nr 5 i skicross

Postet av Markane IL den 12. Mar 2024

Sesongens siste cuprenn gjekk som skicross. I alt 31 deltakarar stilte opp og prøvde seg på crossløypa. 

Klassene opp til og med 10 år fekk denne gangen klippekort og gjekk så mange rundar dei rakk på 30 minutt i ei løype med skileikelement inne på stadionsområdet. Kvar gong dei var tilbake i startområdet fekk dei eit klipp på kortet sitt.

Dei eldre klassene gjekk først runden inne på stadion og så ut på ein litt lengre runde. 11-12-årsklassa gjekk ein runde, 13-14 år gjekk totalt to rundar og dei frå 15 år og oppover gjekk tre rundar.

Her er resultatlista frå dagens renn

Resultatliste frå cuprenn nr 5 skicross. Dato: 12.03.2024
Cuprenn nr 5 i skicross

Postet av Markane IL den 11. Mar 2024

Det er klart for sesongens siste cuprenn tysdag 12.mars.  Rennet går som skicross . Det vert utdeling av startnummer frå kl.1800

Meld dykk gjerne på rennet på førhand ved å kommentere under innlegget på Markane IL si facebookgruppe. Men om du ikkje rekk å melde deg på, så kom likevel :)

Første start vert kl.1830.

Påmeldingsavgift kr 50 kan betalast med VIPPS.

Nye og "gamle" cuprenndeltakarar er velkomne!

Bollar og saft til alle!
Toppresultat i verdscupen til Maren Hjelmeset Kirkeeide!

Postet av Markane IL den 1. Mar 2024

Maren Hjelmeset Kirkeeide feira 21-årsdagen med å bli nr 12 på normaldistansen under verdscuprennet i Holmenkollen! Det er beste plassering i verdscupen så langt!

Maren fekk ein bom på første skyting, men etter det så vart det tre fulle hus. Dermed vart det totalt 19 treff av 20 moglege. Farten i sporet var også god og Maren kom høgare og høgare opp på resultatlista utover løpet. Inn mot mål var ho med å kjempa om ei topp ti-plassering. Det enda til slutt med ein flott 12.plass, berre 2 sekund etter nr 10. Ho var 2 min 3,8 sekund etter Ingrid Landmark Tandrevold som tok sigeren. Elvira Öberg frå Sverige vart nummer tre medan Ida Lien tok tredjeplassen.

Vi gratulerer med resultatet!

Lagsdrakter

Postet av Markane IL den 1. Mar 2024


 

Ynskjer du deg ei lagsdrakt? Då har du sjansen NO til å kjøpe deg ei overtrekksdrakt, vest, panneband, hue eller konkurransedress. 

 

Sjå plakat for korleis fargane på lagsdraktene til Markane er. 

 

Du kan få prøve kva storleik du treng på Sport 1 fram til laurdag 9.mars og bestille på eiga nettside fram til søndag 10.mars.

Opningstidene på Sport 1 er frå kl.10-17 på måndag, tysdag, onsdag og fredag, frå kl.10-19 på torsdag og frå kl.10-15 på laurdag

Nettside: https://www.swixcustomwear.com/no

Passord/brukarnamn: Markane

Kva type kvalitet skal du velge?

På nettsida ser du ulike typar overtrekksdrakter både for junior, menn og dame.

Den mest vanlege drakta heiter Star-X. Dei andre typane er enten meir tekniske eller tjukkare. Det står elles greit forklart under kvart produkt. 

Prisane på Star-X stemmer når du legg dei i handlekorga, elles må du vere obs på dei andre typane som blir dyrare i handlekorga enn det dei viser på nettsida. 

Korleis handle?

Du går inn på linken og loggar deg inn med brukarnamn (sjå info over). Deretter handlar du og betaler som i ein vanleg nettbutikk, og du får varene tilsendt i posten.